lørdag 24. september 2011

whattup

Lenge siden sist nå ja! Sånn går det når man får sånne ekle virus og bakterier i kroppen sin.. huff, de er nå ikke helt borte enda, går fortsatt på sånn ekkel penicilinkur - skikkelig herk! Jeg glemmer alltid den pillen man skal ta midt på dagen - hvem tenker vel på å ta en pille midt på dagen!?!?

Det har ikke skjedd så mye siden sist da, så jeg hadde nå ikke kommet med noe nytt uansett. Var superstressa for å få fravær og være syk fra skolen, i og med at alt er obligatorisk... Men jeg har kommet meg litt, også har jeg gjort en del matematikk i dag, og i morgen - og egentlig resten av uka, blir det den store oppgaven som må gjøres ferdig!

Som sagt så har jeg vært litt "under the weather" og da er det dette som gjelder!

Ikke spør engang...
Neida, du ser det ikke men han driver faktisk og er handy - lodder noen knøttsmå ledninger på et sånt motorfly ting... 

Også er han jo deilig da! <3 Kjekken min!

Også lagde vi verdens diggeste mat i går! Jeg ser her at det ikke ser like digg ut på bilde, men det var innbakt indrefilet av svin, med løk, sopp og ost inne, og bacon surret rundt, også med salat og fløtegratinerte poteter til! DIGG! 

Verdens deiligste Marvin har vært på besøk! Han ligger på alle mulige rare måter - vrir seg rundt og opp i hjørner... hehe

og selv om han ligger med ryggen til meg her, så ligger han nesten oppi meg - han startet med å ligge lengst unna meg - i den andre enden av sofaen, så kom han bare nærmere og nærmere... Han er GOD da =D

HAHA - trøtt i trynet...

Her koser han seg med knuten sin etter at jeg har tatt han med til Marte (søster)

Og sist - MEN IKKE MINST! Sjekk denne vakre skapningen som min beste venninne og kjæresten hennes har anskaffet seg - En skikkelig klassiker fra 1970-tallet! 

Så litt har jo skjedd siden sist, kanskje ikke så spennende for andre enn meg, men det holder for meg! Og som sagt så er hovedprioritering framover den store skoleoppgaven! Vil gjøre den bra, og bli ferdig med den!! 

Men nå begynner jeg å bli like trøtt i trynet som Marvin, så jeg skal nok finne veien til drømmeland snart! 
Natti natt ^^

Skjedd noe spennende i det siste!? God helg videre, eller GOD SØNDAG passer best :P

-HOJ

1 kommentar:

  1. Tja, jeg bare leser og leser og leser jeg :P Ikke gøy å høre at du er syk da! Bli frisk! <3 Og Marvin er søøøt :) SAUENUDIST :D

    SvarSlett