fredag 9. september 2011

Han som bare ville spille på pub...

.. han er jo genialt flink! Idol er virkelig et lystbetont program som man blir engasjert i! Jeg blir hvert fall det! Hehehe... Også er det jo selvfølgelig så mange andre flinke. GUD (i den grad jeg er religiøs...) jeg skulle ønske jeg kunne synge.. Og nå har jeg jo egentlig akkurat lært i musikken at ALLE KAN SYNGE, og det er nå så og sikkert sant, men alle kan ikke synge like bra - DET er FAKTA!Ja, som du ser så er han ikke så verst å se på, og dommerne er fornøyd med han - tenk at han meldte seg på for "kødd", eller i den intensjon om å kanskje spille litt på pub, også er han så flink, jøsses!
Og nå nettopp spilte en dame piano og sang, og en gutt dedikerte sang til sin venninnne som skulle begraves i dag. Jeg sitter nærmest å griner vett - merker det er fredag ja!

OG - for å snakke om noe annet enn idol - i dag har jeg vært på observasjon i en førsteklasse en hel dag! Og det var AWESOME! Hehe, flinke barn og flink lærer, også møtte jeg noen gamle kjenninger da, jeg som er x-barnehagetante og greier. Og barna skjønner ikke helt det konseptet med at jeg har begynt på skolen for å lære meg å bli lærer, hehe...

Også må jeg hilse god bedring til gudbarnet mitt! Han har vært ganske så syk, høy feber og greier, så han har vært på sykehus og litt av hvert. Det er etter forholdene litt bedre nå heldigvis, men jeg tenker på han masse!

Følger du med på idol? Og hva er planene for helgen?

-HOJ

1 kommentar:

  1. Prøver så godt jeg kan å følge med, men er ikke alltid jeg rekker/husker/er våken når det går :P Planene for helgen er å drikke masse digg Asker-vann, spise gratis mat jeg ikke har trengt å hverken kjøpe eller lage selv og klemme på det fine huset mitt! Og familien da.. ÅÅÅH, jeg elsker å være hjemme!

    SvarSlett