onsdag 7. september 2011

Man (jeg) vet at en er blitt student når...

.... man kjøper nye lærerbøker hver uke, har dårlig råd og dårlig tid, og når døgnet hovedsaklig består av; å lese, å sove, å gå på do og å spise...

Er ikke studentlivet vidunderlig!

Så, på fredag skal vi (jeg og resten av paksisgruppa) på observasjons-dag på en barneskole i en førsteklasse! Det blir spennende, jeg gleder meg :) Sitte en hel dag bakerst i førsteklasse og bare observere...


HAHA! Jeg elsker dette bilde av Marvin <3 Som jeg tok sist han var her, og han studerte sammen med meg - han ser jo utrolig smart ut da!

Og i dag har den beste bloggen to årsdag! Charia er bloggen til to supre jenter, som jeg leser hver dag! Stikk innom å se da vel ;)

Dagens vær har jo vært litt variert, men mye bedre enn i går! Du må tro jeg var litt redd for å måtte gå i storm til skolen i dag, etter nattens rabalder. Men det var veldig fint når jeg dro til skolen, og når jeg skulle hjem høljet det ned, men når jeg kom på Østerås igjen, så var det sol! Her er været og utsikten fra sofakroken min ^^ Ganske så fint! 

Og i morgen blir det gøy på skolen! Ikke det at det ikke var det i dag også forresten, vi har brukt hele dagen på å prøve ut forskjellige spill for barn og læring på nettet, i tillegg til iPad, talking penn og Smartboard. Også måtte vi skrive litt om hva vi syntes om de forskjellige læringsresursene - morro!
Og som sagt i morgen, da skal vi ha musikk. Jeg vet ikke hvor mye jeg gleder meg egentlig, for jeg er ikke sånn super energisk og glad i å synge, men vi får se hva dagen bringer! 

Noen andre som har hatt en fin/morsom dag? Og er det ikke fint bilde av Marvin!?!?

-HOJ

2 kommentarer:

  1. Aawww, så kos at du skrev om bloggen vår :D Tja, skoledagen har ikke vært så altfor morsom.. Det ene faget er så tørt at det kan forveksles med sandpapir. Høhøhøhøhø. Neida :P Bra du har det gøy:) Og musikk går sikkert fint! Du kan jo hente inspo fra noen av videobloggene våre :D Digget bildet av Marvin! Så søt <3

    SvarSlett
  2. hverdens fineste hund!!!

    SvarSlett