tirsdag 6. september 2011

What are words if we really don't mean them when we say them?

Inspirert av dagens "Idol" - overskriften altså! Han som kom inn på slutten og ikke viste helt hva drømmen hans var, fikk huden full av kjeft, før han imponerte både meg og dommerne! Det var lekkert altså... "Gåsehud"

Også har jeg faktisk vært litt flink og gjort litt PEL i dag, flink meg! Og i morra er det IKT, det kan bli festlig. Bare dette været løyer... Det blåser og regner jo så mye der ute at det smeller i veggene mine! Ikkje braaa... Og det frister ikke akkurat å stå opp i morgen å gå ut i den stormen, eller hva!?

Også ble jeg litt rastløs i timen i dag, så jeg dekorerte litt på mobiletuiet mitt som jeg viste i går.


Ble den ikke lekker? 
Også kom jeg på at jeg har ikke vist fram min (nesten) nye pc, som jeg fikk i sommer, og som jeg skriver på nå! Vil du se?? HAHA - trodde du hadde noe valg nå ja! Neida, men sånn ser den nå ut. Ikke bry deg om at jeg er inne på yr her, men når det er storm ute, har man jo lyst til å finne ut om det blir bedre! Og det ble det visst ikke på noen dager, tror jeg. Men man kan jo ikke stole på alt man finner på nettet... høhø..

Men da er det på tide og hilse på tannbørsten, før jeg besøker senga. Og i morra begynner jeg ikke før sent, diggbart.

Så du på idol i dag?? Og er det like dårlig vær hos dere eller!? 

-HOJ

1 kommentar:

  1. Nei, jeg så på Idol hele forrige uke, men denne uken har det ikke blitt noe av :P Har laget vaffler da :D Her er det ikke dårlig vær nei! SOOOOOL <3 Trondheim er best.

    SvarSlett