fredag 2. september 2011

Ofrer alt...

JADDA! Norge vant over Islendingene - konge! Kampen hadde forsåvidt skummelt lite med mål, men vi trøkka nå til tilslutt! Og hva var det, første gang på 11 år vi har kvalifisert oss til VM i fotball? Dette blir spennende. Jeg har merket at min fotball interesse til en viss grad har dabbet av, men når det er landskamper og vi gjør det bra - da er det moro!


Så, til dere som lurer på hva dagen i dag har inneholdt, så kan jeg jo oppsummere. Først klokka 0900 (jeg måtte stå opp tidlig, selv om jeg hadde fri i dag...) var jeg på møte med min nye arbeidsgiver. Så dro jeg til politiet for å søke om politiattest - igjen! Andre gang gang på to måneder... (til jobben btw). 

Også dro jeg til Clas Ohlson for å kjøpe meg etui til mobilen min (ja jeg vet, litt nerd, men jeg må jo ta vare på vidunderet...) Og i mens jeg gjorde ALT dette, så ventet jeg på tlf fra praksis skolen (som jeg imidlertid ringte og "maste" på hele to ganger, stakars...) Og når jeg kom hjem så fikk jeg endelig tlf, og avtalt praksis neste fredag - sweet!

Også var det den.. fantastiske.. bokomtalen da! Som skal være på nynorsk, av alle ting. Så jeg slet meg gjennom den, og fant ut at det er lenge siden jeg har gått på skole! Men jeg tror den ble ganske bra til slutt, fikk i hvert fall tommel opp av pappa! Så får vi se i respons til uka :)

Og nå drives det å planlegges telttur i morra. Jeg var vel ikke så veldig keen først, men nå har jeg kommet litt på glid. Så vi får se! Men jeg er litt krevende - jeg vil ha luftmadrass og spikkekniv! Det er et must... Hehe. Så vi ser hva lørdagen bringer. Har egentlig en del pensum å lese... 

(lånt bilde av: trykk på bildet.)
Hva syntes du om at Norge vant? Og hva syntes du om telttur?

-HOJ

1 kommentar:

  1. Jeg syns det var ganske så flott :D Ble ganske provosert av en million sjanser og ikke et eneste mål, men de fikk heldigvis ut finger'n til slutt! Telttur.. Kult at du skal, ikke spesielt stor fan selv :P Tenk hvis det regner!!! Så bra at du har fått deg jobb :) Og så flink du er med skoleoppgavene dine!!

    SvarSlett